Правилата за пазарите на Machineseeker

Бетон предлага само

Моля, въведете конкретни оферти в базата данни. Описания, които се състоят от обща реклама като „Всички видове XY машини“, няма да бъдат публикувани. За всяка регистрация трябва да се предложи или конкретна машина или фиксиран пакет от няколко машини. В случай на пакет от машини се изисква ясно описание на свързаните машини в текста на обявата. Опитът обаче показва, че отделните списъци с машини привличат значително повече внимание, отколкото машинните пакети.

Реклами винаги трябва да включва ясно техническо описание

Когато изпращате обява на Machineseeker, винаги включвайте ясно описание на машината в полето „Технически данни“. Не разрешаваме списъци, които не предоставят технически данни. Тук можете да намерите полезни съвети за създаване на обяви за повишаване на продажбите.

Не се допускат анонимни обяви и обяви с алтернативни начини на комуникация

Когато изпращате обява, винаги включвайте пълното си име и адрес. Не са разрешени анонимни обяви.

В текста на списъка не трябва да се показват телефонни номера, факс номера, имейл адреси или интернет адреси

Описанията не могат да включват телефонни номера, факс номера или имейл адреси. Данните ви за контакт се генерират автоматично от профила ви на клиента и се показват в крайния списък. Следователно не е необходимо допълнително въвеждане на данните ви за контакт в текста на обявата.

Няма интернет адреси в списъците

Текстът от списъка и снимките на предлаганите машини не могат да съдържат интернет адреси. Ако се интересувате от рекламиране на лого за началната си страница, можете да я резервирате тук .

Нови, демонстрационни и ex-display машини не могат да бъдат категоризирани като употребявани машини

Продавачите са длъжни да посочат ясно дали една машина е нова, демонстрационна или ex-display. Моля, използвайте опциите в полето за въвеждане Състояние. Нови, демонстрационни и ex-display машини не могат да бъдат групирани като употребявани машини.

Изтриване на продадени машини

Моля, изтрийте (или поставете на пауза) обявите за машини, които са продадени възможно най-бързо. Опитваме се да поддържаме нашата база данни възможно най-актуална, така изтеглените оферти са изключително нежелани и забранени в нашите Общи условия .

Изтриване на машинни обяви - вместо отмяна

Незабавно качване преди изтрити реклами не е позволено, тъй като това представлява нелоялна търговска практика.

Фирмените лога не могат да бъдат използвани в машинни снимки или като снимки на машини

Не използвайте лога вместо снимки на машини. Поставянето на фирмени логотипи в машинни изображения също е забранено.

Само качване на снимки, които са оторизирани да използват.

Снимки, за които производителите или конкурентите си държите на авторското право могат да се зареждат само с изричното писмено съгласие на собственика на авторските права.

"Контейнер" снимки

Снимки на машини, които съдържат само текст като "Снимка Очаквайте скоро" не са разрешени.

Никога не копирайте текстове от конкурентите си

Моля, напишете вашите собствени технически описания на елементите, които предлагате за продажба. Копирането на текстове и раздели от текст от обявите на други продавачи е забранено и обикновено води до неприятни ситуации, които е най-добре да се избегнат.

В списъците няма да бъдат изброени ключови думи / термини за търсене

Включете само технически описания, които са специфични за машината, която предлагате. Използването на списъци с ключови думи или думи за търсене не е разрешено. Включването на списъци за други машини, продукти, консумативи и обща реклама също не е разрешено.

Няма имена на компании и повторения на думи в заглавието на списъка

Наименованието на собственото име на компанията, както и повторенията на думите в заглавието на списъка е забранено. Производителите са изключени от настоящия регламент.

Изберете правилната категория на машината

Моля, уверете се, че поставите обявата си в правилните категории - в интерес на вас.

Няма 1% обяви

Моля, не посочвайте цените от 1 € в обявите. Оферти, които показват 1 € като покупна цена (също като фиксирана цена или основа за преговори), няма да бъдат активирани. Ако не желаете да въведете цена, моля оставете полето за цена празно. Тогава бележката "Цена на заявката" автоматично ще бъде показана за вашата малка обява.

Няма рекламни заглавия в списъците

Въведете значима информация и никакви промоционални формули в обозначението на машината, както и в производителя и вида на машината. Само тогава вашите машини могат да бъдат намерени от потенциалните купувачи чрез функцията за търсене.

Достъпни телефонни номера в данните за контакт

Когато въвеждате данните си за контакт, моля, уверете се, че сте въвели достъпен телефонен номер.

Опитайте Machineseeker ап сега!
Machineseeker ап за iPhone и Android .