Bulgarian
German German German English English French French Spanish Spanish Italian Dutch Polish Russian Belarusian Ukrainian Estonian Turkish English English Czech Danish Finnish Swedish Norwegian Bokmål Maltese Greek Lithuanian Latvian Icelandic Portuguese Portuguese Spanish Spanish Hungarian Slovak Romanian Romanian Slovenian Serbian Serbian Albanian Croatian Bulgarian Macedonian Bosnian Hebrew Arabic Hindi English Indonesian Korean Japanese Thai Malay Vietnamese Chinese Chinese Persian Bengali Pashto

Извършвайте бизнес по сигурен начин в цял свят

Многоезичен примерен договор за покупка на употребявани машини


Запитване, проверка, покупка. Това е бързият и лесен начин за закупуване на употребявана машина. Но не винаги всичко върви толкова гладко. Затова Machineseeker е разработил модел на договор за покупка за купувачи и продавачи. По този начин може предварително да се избегнат правни спорове.

Скрити дефекти, липсващи шкафове за управление или блокове за управление. С договора за покупко-продажба и купувачът, и продавачът играят на сигурно. Най-хубавото е, че моделът на договора не само е достъпен на много езици, но може да се използва и двуезично - т.е. на два различни езика. Германският купувач и полският продавач вече могат да използват един-единствен договор като основа. Така бизнесът става по-лесен в световен мащаб.

Vertrag
Образецът на договора се предлага на тези езици и може да се комбинира по желание:
Изтегляне на примерен договор сега като PDF файл:
Едноезичен:
Двуезичен:

ДАЙТЕ НИ ОБРАТНА ВРЪЗКА!

Machineseeker се интересува от непрекъснатото развитие и подобряване на услугата! Дайте ни обратна връзка за проектодоговора! Какво не ви харесва? Какво трябва да добавим или променим?
Machineseeker.bg е официален спонсор на:
ОТЗИВ
Успешен: Изпълнено действие
Грешка: Действието не може да бъде изпълнено