Машина за темпериране на шоколадFBM
Maestria 60kg
Машина за темпериране на шоколад
FBM
Maestria 60kg
EXW Фиксирана цена без ДДС
18 000 €
Година на производство
2025
Състояние
Употребяван
Местоположение
Schaafheim 

Покажи снимките
Показване на карта
Данни за машината
- Описание на машината:
- Машина за темпериране на шоколад
- Производител:
- FBM
- Модел:
- Maestria 60kg
- Година на производство:
- 2025
- Състояние:
- почти като нов (употребяван)
- Функционалност:
- напълно функциониращ
- Работни часове:
- 220 h
Цена и локация
EXW Фиксирана цена без ДДС
18 000 €
- Местоположение:
- Schaafheim, Германия

Позвънете
Детайли за офертата
- Обява №:
- A19858250
- Последна актуализация:
- на 28.08.2025
Описание
Информация за машината:
Година на производство: 02/2025
Капацитет: 60 кг
Тегло на машината: 360 кг
Производство на темпериран шоколад: 130 кг/ч
Захранване: 16A CEE щепсел
Tsdpfx Ajw Ta Imsfnjf
Размери: ширина 900 мм, дълбочина 920 мм, височина 1550 мм
Описание:
Темпериращата и обвиваща машина модел MAESTRIA60 е проектирана за темпериране и обвиване на всякакви видове шоколад. Благодарение на компактните си размери, машината MAESTRIA60 е особено подходяща за многостранна употреба в ограничени пространства.
Непрекъснатото темпериране чрез винтов транспортьор с помощта на охладителен агрегат гарантира, че шоколадът винаги е готов за употреба при правилната температура.
Машината разполага с отопляема дозираща система, управлявана от пневматичен трипътен вентил, което позволява директно дозиране във форми на табла, бонбони и други продукти.
С подходящ прикачен модул за обвиване всички сладкарски изделия могат да бъдат (частично или изцяло) обвити.
Обявата е преведена автоматично и може да има някои грешки в превода.
Година на производство: 02/2025
Капацитет: 60 кг
Тегло на машината: 360 кг
Производство на темпериран шоколад: 130 кг/ч
Захранване: 16A CEE щепсел
Tsdpfx Ajw Ta Imsfnjf
Размери: ширина 900 мм, дълбочина 920 мм, височина 1550 мм
Описание:
Темпериращата и обвиваща машина модел MAESTRIA60 е проектирана за темпериране и обвиване на всякакви видове шоколад. Благодарение на компактните си размери, машината MAESTRIA60 е особено подходяща за многостранна употреба в ограничени пространства.
Непрекъснатото темпериране чрез винтов транспортьор с помощта на охладителен агрегат гарантира, че шоколадът винаги е готов за употреба при правилната температура.
Машината разполага с отопляема дозираща система, управлявана от пневматичен трипътен вентил, което позволява директно дозиране във форми на табла, бонбони и други продукти.
С подходящ прикачен модул за обвиване всички сладкарски изделия могат да бъдат (частично или изцяло) обвити.
Обявата е преведена автоматично и може да има някои грешки в превода.
Доставчик
Забележка: Регистрирайте се безплатно или влезте, за да получите достъп до цялата информация.
Регистриран от: 2025
Изпратете запитване
Телефон & Факс
+49 6073 ... обяви
Вашата обява беше успешно изтрита
Възникна грешка
















