Система за навиване и рязане на бисквитиGorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Система за навиване и рязане на бисквити
Gorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Година на производство
2017
Състояние
Употребяван
Местоположение
Mainhausen 

Покажи снимките
Показване на карта
Данни за машината
- Описание на машината:
- Система за навиване и рязане на бисквити
- Производител:
- Gorreri
- Година на производство:
- 2017
- Състояние:
- употребяван
Цена и локация
- Местоположение:
- Industriestr. 6, 63353 Mainhausen/Zellhausen, DE
Позвънете
Детайли за офертата
- Обява №:
- A20013820
- Последна актуализация:
- на 17.09.2025
Описание
GORRERI – Напълно автоматизирана линия за производство на бисквити и швейцарски руло – 500 кг/ч
Продукти и капацитети:
- Малки слоести кексчета – 14 000 бр./ч – 38×80×В25 mm
- Мини рула – 9 600 бр./ч – ø30+35×80 mm
- Швейцарски рула – 2 000 бр./ч – ø65+35×70×160 mm
Включени машини и модули:
- Комбинирана единица за предварително смесване и турбомиксер (GMG500)
- Охладител за вода с тръбопроводна система
- Екструдер за тесто за бисквитени рула (ERG600)
- Тунелен фурна, циклотермичен, 16 m × 0,6 m (Silver TC, 2 зони)
- Охладителна транспортьорна лента с телена мрежа (NRG600 – 24 m)
- Работен конвейер за бисквити (BLPG600 – 16 m)
- Ускорителна лента (NAG600)
- Надлъжен нож (TLG600)
- Диспенсър за сироп (DIBG600)
- Помпа за мармалад (PMG600)
- Екструдер за мармалад (EMG600)
- Диспенсър за крем (ECG600)
- Устройство за наслагване за слоести кексчета (GVG600)
- Гилотинен нож (TGVG600 – двойно вибриращо острие)
Godpfexc E D Rox Acuebu
- Устройство за навиване за мини рула (AMRG04 – 4 ленти)
- Устройство за навиване за швейцарски рула (ASRG02 – 2 ленти)
- Криволинеен конвейер 180°
- Електрически шкаф с контролен пулт
- Шоколадиране и охлаждане:
- Резервоар за шоколад 1000 kg с бъркалка, помпа, нагревател и филтър
- Шоколадираща машина (ENROBMATIC600)
- Охладителен тунел (THERMOMATIC600 – 20 m, напълно изолиран, компресор Frascold)
Изисквания и условия за свързване:
- Електрозахранване: 220V 1Ф + 380V 3Ф / 50Hz
- Въздушно налягане: 6 bar, сух въздух, без масло
- Околна среда: +5°C до +32°C, 30–70 % отн. влажност, макс. 2000 m н.в.
Обявата е преведена автоматично и може да има някои грешки в превода.
Продукти и капацитети:
- Малки слоести кексчета – 14 000 бр./ч – 38×80×В25 mm
- Мини рула – 9 600 бр./ч – ø30+35×80 mm
- Швейцарски рула – 2 000 бр./ч – ø65+35×70×160 mm
Включени машини и модули:
- Комбинирана единица за предварително смесване и турбомиксер (GMG500)
- Охладител за вода с тръбопроводна система
- Екструдер за тесто за бисквитени рула (ERG600)
- Тунелен фурна, циклотермичен, 16 m × 0,6 m (Silver TC, 2 зони)
- Охладителна транспортьорна лента с телена мрежа (NRG600 – 24 m)
- Работен конвейер за бисквити (BLPG600 – 16 m)
- Ускорителна лента (NAG600)
- Надлъжен нож (TLG600)
- Диспенсър за сироп (DIBG600)
- Помпа за мармалад (PMG600)
- Екструдер за мармалад (EMG600)
- Диспенсър за крем (ECG600)
- Устройство за наслагване за слоести кексчета (GVG600)
- Гилотинен нож (TGVG600 – двойно вибриращо острие)
Godpfexc E D Rox Acuebu
- Устройство за навиване за мини рула (AMRG04 – 4 ленти)
- Устройство за навиване за швейцарски рула (ASRG02 – 2 ленти)
- Криволинеен конвейер 180°
- Електрически шкаф с контролен пулт
- Шоколадиране и охлаждане:
- Резервоар за шоколад 1000 kg с бъркалка, помпа, нагревател и филтър
- Шоколадираща машина (ENROBMATIC600)
- Охладителен тунел (THERMOMATIC600 – 20 m, напълно изолиран, компресор Frascold)
Изисквания и условия за свързване:
- Електрозахранване: 220V 1Ф + 380V 3Ф / 50Hz
- Въздушно налягане: 6 bar, сух въздух, без масло
- Околна среда: +5°C до +32°C, 30–70 % отн. влажност, макс. 2000 m н.в.
Обявата е преведена автоматично и може да има някои грешки в превода.
Доставчик
Забележка: Регистрирайте се безплатно или влезте, за да получите достъп до цялата информация.
Регистриран от: 2013
Изпратете запитване
Телефон & Факс
+49 6073 ... обяви
Вашата обява беше успешно изтрита
Възникна грешка