Приложение за смартфон - Machineseeker.bg

Приложение за употребявани машини от Machineseeker

В безплатното ни приложение ще намерите над 200 000 употребявани машини и превозни средства от над 2000 категории, като дървообработване и металообработване, мотокари и хранителни технологии, удобно на вашия iPhone, iPad или смартфон с Android.

download iPhone
download Android

Повече от половината от нашите клиенти използват портала ни чрез своите смартфони и таблети, за да купуват и продават употребявани машини лесно и ефективно.

Приложение за смартфон
Приложение за смартфон

Вашите предимства накратко

Предимства на приложението за заинтересованите страни:

  • Запаметяеми търсения за обяви и търгове
  • Различни функции на филтъра
  • Възможности за контакт и препращане, например чрез WhatsApp

Търговци и продавачи на употребявани машини:

  • Опростено въвеждане на реклами директно чрез приложението
  • Известия Push за запитвания от клиенти
  • Двуфакторно удостоверяване

Изтеглете безплатното приложение Machineseeker сега, изпробвайте го и се възползвайте от всички предимства.

Както обещаха разработчиците, приложението се разраства малко по малко! Междувременно толкова добър, колкото и на работния плот, висока оценка!
Потребители на iOS
Запитванията на клиентите се получават директно. Така ще можете да реагирате незабавно. Задължително за търговците на машини!
Потребители на iOS
Нагоре! Създаването на реклами с приложението е много лесно. Преди това трябваше да прехвърлям снимките в компютъра си. Сега просто използвам мобилния си телефон и всичко е готово. Продължавайте да го правите!
Потребители на Android
Най-добрият каталог на машината! Супер приложение с всички необходими функции!
Потребители на Android
Смартфон - приложение
Приложение за смартфон

Опростено създаване на реклами

Създавайте обширни реклами като търговец или продавач само с няколко стъпки благодарение на опростеното въвеждане на реклами. Можете лесно да качвате и редактирате изображения на машините си от своя смартфон или таблет директно в приложението. Преминаването от опростен към разширен изглед ви позволява да включите допълнителна информация в рекламата си. След публикуване на обявата можете да редактирате, спирате на пауза, активирате отново или изтривате обявата си, като използвате опцията за управление в приложението.

download iPhone
download Android

Лесен и бърз контакт

Лесен и бърз контакт директно във всяка обява и в съответните списъци за търсене. Просто се свържете с продавача чрез съобщение или по желание по телефона.

download iPhone
download Android
Приложение за смартфон
Приложение за смартфон

Отзиви за приложението

Имате ли въпрос или заявка за функция относно нашето приложение за употребявани машини? След това просто използвайте нашия формуляр за контакт .