Benier Doughmaster WB 40Benier
Doughmaster WB40
Benier Doughmaster WB 40
Benier
Doughmaster WB40
Година на производство
2014
Състояние
Употребяван
Местоположение
Nijverdal 

Покажи снимките
Показване на карта
Данни за машината
- Описание на машината:
- Benier Doughmaster WB 40
- Производител:
- Benier
- Модел:
- Doughmaster WB40
- Година на производство:
- 2014
- Състояние:
- употребяван
Цена и локация
- Местоположение:
- Nijverdal

Позвънете
Детайли за офертата
- Обява №:
- A15989128
- Референтен номер:
- 4491
- Последна актуализация:
- на 12.06.2024
Описание
Benier Doughmaster Wide Body 40 Индустриален делител на тесто
Година на производство: 2014
4-камерен обхват на теглото: 230 – 1380 г
Iedpfxeti Tpkj Ag Noa
Капацитет: макс. 6400 бр. на час
Сервозадвижван процес на делене на тестото:
Движенията на ножа, основния бутален цилиндър и "плъзгащите се" движения се задвижват независимо една от друга чрез серво мотори.
Регулиране на налягането на тестото в основния бутален цилиндър.
Оптимизиран смукателен ход.
Намаляване на ефекта на изплакване (spül-effekt).
Нежно делене на тестото; по-малко увреждане на тестото.
Оптимизиран вход и изход на тестото; по-малко остатъци от тесто.
Възможност за по-високо водно съдържание без залепване на тестото.
PLC управление и тъчскрийн дисплей за контрол и работа.
По-малко износване благодарение на подобрен дизайн и използване на висококачествени материали.
100% неръждаем (неръждаема стомана и синтетични материали във функционален дизайн).
Снимки ПРЕДИ реновация.
Обявата е преведена автоматично и може да има някои грешки в превода.
Година на производство: 2014
4-камерен обхват на теглото: 230 – 1380 г
Iedpfxeti Tpkj Ag Noa
Капацитет: макс. 6400 бр. на час
Сервозадвижван процес на делене на тестото:
Движенията на ножа, основния бутален цилиндър и "плъзгащите се" движения се задвижват независимо една от друга чрез серво мотори.
Регулиране на налягането на тестото в основния бутален цилиндър.
Оптимизиран смукателен ход.
Намаляване на ефекта на изплакване (spül-effekt).
Нежно делене на тестото; по-малко увреждане на тестото.
Оптимизиран вход и изход на тестото; по-малко остатъци от тесто.
Възможност за по-високо водно съдържание без залепване на тестото.
PLC управление и тъчскрийн дисплей за контрол и работа.
По-малко износване благодарение на подобрен дизайн и използване на висококачествени материали.
100% неръждаем (неръждаема стомана и синтетични материали във функционален дизайн).
Снимки ПРЕДИ реновация.
Обявата е преведена автоматично и може да има някои грешки в превода.
Доставчик
Забележка: Регистрирайте се безплатно или влезте, за да получите достъп до цялата информация.
Регистриран от: 2016
Изпратете запитване
Телефон & Факс
+31 548 2... обяви
Вашата обява беше успешно изтрита
Възникна грешка














